Rangströms väg 3
Antal rum
1 rum
Bostadsyta
36,5 m²
Hyra
3382 kr
Inflyttning
2020-11-01
Anmäl senast
2020-09-19 23:59
Hyresvärd
Uppsalahem
Ungdom

Just nu är det 116 sökande för denna bostad.
Logga in för att se din beräknade plats i kön.

Sista anmälningsdatum har varit.

Anmäl intresse

Om bostaden

Här bor du med närhet till all service i Gottsunda centrum med flera butiker, badhus, sporthall och bibliotek. Lägenheten har balkong i västerläge som nås via allrummet.
Detta är ett ungdomsboende för dig som är 26 år eller yngre. Det finns ingen övre åldersgräns, utan du avgör själv när du vill flytta från lägenheten.
I hallen är det ljusa tapeter och en ljus linoleummatta. Säkerhetsdörr. Duschrummet har ljus matta på golv och vägg. Ej förberett för tvättmaskin. Köket har målade grå väggar och mörkbeige plastmatta. Kombinerad kyl/frys och spishäll från 2017. Kryddhylla. Köksluckor och lådor är i ekfanér, bänkskivor mörk laminat och vitt kakel ovanför diskbänk. Ej förberett för diskmaskin.Rummet Har ljusa väggar och ljus linoleummatta. Förråd finns i markplan. Gemensam tvättstuga på gården.
Lägenheten finns ledig tidigare.

Under rådande omständigheter kommer Uppsalahem tillsvidare inte att erbjuda några visningar. Som sökande på denna lägenhet måste du vara beredd på att skriva avtal utan att ha sett lägenheten.
Gottsunda utgör hjärtat i södra Uppsala. Gottsunda är en plats där du och din familj tillåts växa på så sätt att området tillgodoser både den yngre och den äldre generationens behov. Bland sakerna som får området att pulsera återfinns såväl ett brett kulturliv som skogsnära miljö med härliga promenadstråk. Parker med aktiviteter för barn och unga delar hem med kulturcenter och shoppingmöjligheter, och i Gottsunda Centrum hittar du även det populära Gottsundabadet. Med buss tar du dig snabbt och smidigt in till Uppsalas stadskärna och på cykeln når du vattnet och vackra Vårdsätraviken på bara 10 minuter.

Kriterier för bostaden

  • Du ska vara 18 år eller äldre.
  • Du ska vara yngre än 27 år.
  • Du får ha max 1 betalningsanmärkning, vid fler kan en privat borgensman användas som säkerhet.
  • Du ska inte ha skuld hos Kronofogden eller nuvarande hyresvärd eller annan fastighetsägare.
  • Du ska visa goda referenser från det senaste egna boendet samt styrka uppsägning av hyreskontrakt för nuvarande boende.
  • Du ska avse att bo stadigvarande och folkbokföra dig på adressen.
Rumsbeskrivning
1 rum o kokvrå
Storlek
36,5 m²
Hyra
3382 kr (Inkl värme och vatten)
Våning
3
Hiss
Finns
Balkong/uteplats
Finns
Balkong 1
Vanlig, Väster
Hygienutrymme
Dusch
Energideklaration
www.boverket.se
Område
www.uppsalahem.se
Lägenhetsnummer
1305
Objektnummer
0549-003-01-0155
Visning
Nej
Ungdom