Rangströms väg 11
Antal rum
3 rum
Bostadsyta
76,1 m²
Hyra
6071 kr
Inflyttning
2020-12-01
Anmäl senast
2020-09-19 23:59
Hyresvärd
Uppsalahem
Vanligt boende

Just nu är det 459 sökande för denna bostad.
Logga in för att se din beräknade plats i kön.

Sista anmälningsdatum har varit.

Anmäl intresse

Om bostaden

3 rok på våning 6. Balkong i söderläge.
Hall med garderober. Blå/grå plastmatta och tapet. Badrum med dusch och plastmatta på golv och vägg. Badrumsskåp med spegel. Köket har vita väggar och plastmatta. Vita bänkskivor, skåpluckor och kakel. Kombinerad kyl/fys. Ej förberett för diskmaskin. Vardagsrum med tapet och ekparkett. Sovrum 1 har vitmålad tapet och en fondvägg. Rosa plastgolv. Tapet i sovrum 2, rosa plastmatta samt 1 garderob. Det hör ett förråd till lägenheten som ligger på bottenplan.
Nästa hyresgäst har möjlighet att välja nytt golv i hall, kök sovrum 1+2 samt slipning av parkett i vardagsrum. Målning/tapetsering i kök och målning av luckor/lådor. Tapet i hall, sovrum 1+2 samt vardagsrum. Beställning av detta kan inte göras nu beroende på pandemin, läs mer på vår hemsida rörande detta.
Gottsunda utgör hjärtat i södra Uppsala. Gottsunda är en plats där du och din familj tillåts växa på så sätt att området tillgodoser både den yngre och den äldre generationens behov. Bland sakerna som får området att pulsera återfinns såväl ett brett kulturliv som skogsnära miljö med härliga promenadstråk. Parker med aktiviteter för barn och unga delar hem med kulturcenter och shoppingmöjligheter, och i Gottsunda Centrum hittar du även det populära Gottsundabadet. Med buss tar du dig snabbt och smidigt in till Uppsalas stadskärna och på cykeln når du vattnet och vackra Vårdsätraviken på bara 10 minuter.

Kriterier för bostaden

  • Du ska vara 18 år eller äldre.
  • Du får ha max 1 betalningsanmärkning, vid fler kan en privat borgensman användas som säkerhet.
  • Du ska inte ha skuld hos Kronofogden eller nuvarande hyresvärd eller annan fastighetsägare.
  • Du ska visa goda referenser från det senaste egna boendet samt styrka uppsägning av hyreskontrakt för nuvarande boende.
  • Du ska avse att bo stadigvarande och folkbokföra dig på adressen.
Rumsbeskrivning
3 rum o kök
Storlek
76,1 m²
Hyra
6071 kr (Inkl värme och vatten)
Våning
6
Hiss
Finns
Balkong/uteplats
Finns
Balkong 1
Vanlig, Söder
Hygienutrymme
Bad
Energideklaration
www.boverket.se
Område
www.uppsalahem.se
Lägenhetsnummer
1603
Objektnummer
0549-001-02-0028
Visning
Nej
Vanligt boende