Fannalundsvägen 12
Antal rum
1 rum
Bostadsyta
31,6 m²
Hyra
6262 kr
Inflyttning
2020-08-01 (tidigare inflytt är möjlig)
Anmäl senast
2020-07-01 23:59
Hyresvärd
Enköpings Hyresbostäder
Ungdom

Ingen har anmält intresse för denna bostad. Du skulle hamna först i kön.

Sista anmälningsdatum har varit.

Anmäl intresse

Om bostaden

Ungdomsbostäderna i kvarteret Skiftnyckeln utgörs av allt ifrån smart planerade enrumslägenheter till större alternativ om två rum och kök.

Lägenheterna är enkelt och stilfullt planerade vilket innebär att du med fördel kan sätta din egen prägel på ditt hem. Alla lägenheter har vitmålade väggar samt helkaklade badrum med plastmatta på golv.

Fiber är indraget och du väljer själv om du vill lägga till tjänster som erbjuds av flera leverantörer via Open Universe. I hyran ingår 0,5mbit/s data och för närvarande ca 15 tv-kanaler i det analoga nätet. Hushållsel samt faktisk vattenförbrukning tillkommer utöver hyran.

Fastigheten och alla lägenheter skall vara rökfria såväl in- som utvändigt.

Fantastiskt läge med närhet till allt!
Centrum, mataffärer, förskola, skola, gymnasium, idrotts-, sim-, tennis- och ishall, golfbana, grönområden samt flera av Enköpings vackra parker ligger inom ca 1,5 km, så här får du bästa förutsättningar till ett såväl praktiskt som socialt och aktivt liv!
Det är även ca 1,5 km till resecentrum som är Enköpings knutpunkt för kollektivt resande. Med SJ tar du dig till Stockholms centralstation på ca 40 minuter, eller varför inte åka ca 12 minuter för att ansluta till SL:s rosa linje i Bålsta och resa vidare i deras nät? Reser du i andra riktningen med SJ når du Västerås på ca 15 minuter!

Det finns bra gång- och cykelvägsförbindelser samt närbelägen busshållplats. För dig med bil finns möjlighet att komplettera med egen parkeringsplats via EHB:s separata kö för parkeringsplatser.

Stadsdelen Bahco är ett område under förvandling. Det som tidigare varit ett gammalt industriområde har bytt skepnad och nu både byggs och planeras det för nya bostäder. Den tidigare industriverksamheten tillverkade bland annat skiftnycklar, och det är därifrån som det nya kvarteret fått sitt namn.
Som boende i Bahco får du möjligheten att vara med på resan då en ny stadsdel sätts på kartan. Området erbjuder en lugn och trivsam miljö att bo i, och de varierande boendeformerna innebär grannar i alla åldrar. I kvarteret Skiftnyckeln planeras det även för en ny förskola och ytterligare lokaler kommer finnas för framtida kontor och butiker.

Kriterier för bostaden

  • Du ska vara 18 år eller äldre.
  • Du ska vara yngre än 27 år.
  • Du ska ha egen inkomst minst 6 månader från att vi påbörjat kontrollen
  • Du ska inte ha betalningsanmärkningar av betydelse.
  • Du ska inte ha skuld hos Kronofogden eller nuvarande hyresvärd eller annan fastighetsägare.
  • Du ska visa goda referenser från det senaste egna boendet samt styrka uppsägning/försäljning av nuvarande boende.
  • Du ska avse att bo stadigvarande och folkbokföra dig på adressen.
  • Viktigt! Om du har en anställning, ladda upp ett anställningsintyg (max 2 månader gammalt) och dina 3 senaste lönespecifikationer (inkl nuvarande månad ) på Mina sidor under fliken Dokument/Intyg.
Rumsbeskrivning
1 Rum och kök
Storlek
31,6 m²
Hyra
6262 kr (Exkl El & Varmvatten)
Våning
5
Hiss
Finns
Balkong/uteplats
Finns ej
Fiber
www.openuniverse.se
Individuell mätning
Varmvatten
Lägenhetsnummer
1501
Objektnummer
8011-1-1501
Visning
Nej
Ungdom