Vivelvägen 32
Antal rum
5 rum
Bostadsyta
106,3 m²
Hyra
15446 kr
Inflyttning
omgående
Anmäl senast
2019-11-09 23:59
Hyresvärd
Uppsalahem
Vanligt boende

Just nu är det 26 sökande för denna bostad.
Logga in för att se din beräknade plats i kön.

Sista anmälningsdatum har varit.

Anmäl intresse

Om bostaden

Nu är det dags igen att söka våra nyproducerade hyresrätter i Östra Bäcklösa. Bostäderna ligger längs med Dag Hammarskjölds väg strax norr om Sunnersta. Här bor du med närhet till skog och natur och omgivningarna består av hagar och åkermark vilket är ett av Bäcklösas största kvaliteter!
Här finns stadsbussar och fina cykelvägar som tar dig bort till citys alla butiker och restauranger samt till bad och båtliv vid Lyssnaängen och Skarholmen.
Bara ett stenkast bort ligger Ultuna med Universitetsdjursjukhuset och Sveriges lantbruksuniversitet, SLU. Inom promenadavstånd finns Friskis & Svettis för dig som vill träna samt hunddagis för dig som har hund.
Härifrån har du ca 1,5 km till all tänkbar service vid Gottsunda centrum. In till Uppsala centrum är det ungefär 6 km. Busshållplatser finns på gångavstånd, busslinje 4 och 8 enligt UL. http://www.ul.se.

Alla kvarter och gator i Bäcklösa uppkallas efter olika skalbaggar och kvarteren i Etapp 2 heter Humlebaggen, Ekoxen och Cinnobern. Cinnobern finns även med i Etapp 1.
Alla lägenheter har parkettgolv i kök, vardagsrum och sovrum. Klinkergolv i entré. Alla väggar är vitmålade. Badrummet är helkaklat med grå klinker på golv och vitt kakel på vägg. Köket har vita luckor, vitt kakel ovan köksbänk och mörk bänkskiva.
Det finns ett förråd till varje lägenhet i angränsande fastighet. Ingen tvättstuga finns då lägenheterna är utrustade med tvättmaskin-torktumlare eller kombimaskiner. De gemensamma utrymmen som finns är cykelrum, barnvagnsrum och miljöstugor.
Denna bostad har en härlig uteplats i västerläge.


Ingen visning möjlig av denna lägenhet då det fortfarande är en byggarbetsplats. Se ritning.

Kriterier för bostaden

  • Den sökande ska vara 18 år eller äldre.
  • Du ska inte ha betalningsanmärkningar av betydelse.
  • Du ska inte ha skuld hos Kronofogden eller nuvarande hyresvärd eller annan fastighetsägare.
  • Du ska visa goda referenser från det senaste egna boendet samt styrka uppsägning av hyreskontrakt för nuvarande boende.
  • Du ska avse att bo stadigvarande och folkbokföra dig på adressen.
Rumsbeskrivning
5 rum o kök
Storlek
106,3 m²
Hyra
15446 kr (Inkl värme och schablonkostnad för vatten)
Våning
0
Hiss
Finns
Balkong/uteplats
Finns
Uteplats
Väster
Hygienutrymme
Dusch
Energideklaration
www.boverket.se
Område
Östra Bäcklösa
Beskrivning av området
Vi bygger just nu 226 nya lägenheter i Östra Bäcklösa. Området ligger mellan Ultuna och Sunnersta längs Dag Hammarskjölds väg. Totalt kommer vi att bygga närmare 500 hyresrätter i området under en femårsperiod.
Lägenhetsnummer
1001
Objektnummer
0640-008-02-0241
Visning
Nej
Vanligt boende