Kansliskrivargatan 10
Antal rum
2 rum
Bostadsyta
48 m²
Hyra
8610 kr
Inflyttning
omgående
Anmäl senast
2019-11-11 23:59
Hyresvärd
ByggVesta
Projekt
Rosendalsfältet
Nyproduktion Vanligt boende

Just nu är det 19 sökande för denna bostad.
Logga in för att se din beräknade plats i kön.

Sista anmälningsdatum har varit.

Anmäl intresse

Om bostaden

I vårt bostadskvarter på Rosendalsfältet får konsten en framträdande roll både på huset och på gården. Utsmyckningar och målningar samspelar med byggnadernas form och gårdarnas utformning och grönskan har ett konstnärligt uttryck med ett starkt fokus på barn och lek. Husen får levande bottenvåningar med förgårdar mot gatan och innergården planerar vi fylla med ytor att leka, vila och umgås för både barn och vuxna.

Lägenheterna är ljusa och välplanerade med vitmålade väggar och genomgående ekparkettgolv utom i hall och badrum där det är klinkergolv. Nästan alla lägenheter har balkong eller uteplats och till varje lägenhet hör även ett förråd i källaren eller på vinden.

Köken har vit skåpinredning från Vedum, köksbänk i mörk laminat, spis med ugn och glaskeramikhäll, kyl och frys i fullhöjd alternativt kombinerad kyl/frys, beroende på lägenhetsstorlek. I de större lägenheterna är det förberett för diskmaskin.

Badrummen är helkaklade i vitt med klinkergolv, spegelskåp ovan handfat, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombinerad tvätt/tork beroende på lägenhetstorlek.

Det finns garage för 25 bilar, och ett P-hus (Uppsala kommuns) bredvid oss har 19 reserverade platser för ByggVestas hyresgäster. I vår fastighet finns även plats för cyklar och barnvagnar.

Precis bredvid vår fastighet ligger Grindstugans förskola och i området byggs ytterligare förkolor samt grundskola. (I dagsläget finns redan en gymnasieskola)

Här bor du helt nära naturreservatet Kronparken. Lummiga parker kantar bostadskvarter och små torg, och till busshållplatsen som trafikeras av flera linjer tar det inte många minuter att gå.

Kriterier för bostaden

  • Den sökande ska vara 18 år eller äldre.
  • Den sökande får inte ha några betalningsanmärkningar.
  • När hyran är betald ska du på egen hand ha en inkomst med ett bestämt belopp kvar efter skatt. För en ensamstående vuxen är beloppet 4 923 kronor. Och för sammanlevande makar eller sambor är beloppet på 8 133 kronor. Har du barn ska du ha ytterligare upp till 2 940 kronor kvar per barn.
  • Du ska kunna uppvisa anställning och inkomst sex månader framåt från tillträdesdatum.
  • Information! Du kan sammanräkna din inkomst med den/de du ska bo med. Medsökande kontrolleras på samma sätt som huvudsökande.
  • Du ska inte ha skuld hos Kronofogden eller nuvarande hyresvärd eller annan fastighetsägare.
  • Du ska visa goda referenser från det senaste egna boendet samt styrka uppsägning/försäljning av nuvarande boende.
  • Du ska vid förfrågan ange antal personer i hushållet. Antalet ska vara rimligt i förhållande till bostadens storlek.
  • Du ska avse att bo stadigvarande och folkbokföra dig på adressen.
  • Viktigt! Om du har en anställning, ladda upp ett anställningsintyg (max 2 månader gammalt) och dina 3 senaste lönespecifikationer (inkl nuvarande månad) på Mina sidor under fliken Dokument/Intyg.
Rumsbeskrivning
2 rum och kök
Storlek
48 m²
Hyra
8610 kr (Värme och varmvatten tillkommer, eget elavtal)
Våning
5
Hiss
Finns
Max antal boende
3
Balkong/uteplats
Finns
Badrum
Större lägenheter har badkar samt separat tvätt och torktumlare i vitt. Mindre lägenheter har dusch samt kombimaskin i vitt (Cylinda), Den här lägenheten har 1 st kombimaskin
Uppvärmning
Egenvärme
Kabel-TV
Kabel-TV finns via ComHem.
Bredband
ComHem
Kök
Förberett för diskmaskin
Förråd
Tillhörande förråd finns på plan 7
Lägenhetsnummer
1504
Objektnummer
60501-41504
Visning
Nej
Nyproduktion Vanligt boende